Jak usunąć konto i co dzieje się z moimi danymi?
Aby usunąć konto, wyślij wniosek z panelu konta: „Ustawienia” → „Usuń konto”. Dane osobowe są przetwarzane zgodnie z RODO: po usunięciu profilu Twoje dane osobowe są usuwane lub anonimizowane.
Pamiętaj, że przepisy AML/CTF wymagają przechowywania historii transakcji finansowych i operacji handlowych w zaszyfrowanym archiwum przez okres określony prawem – zwykle pięć lat.
Czy ta odpowiedź była pomocna?
Nie znaleziono odpowiedzi?
Zapytaj Novą lub napisz do nas e-mailem.

